Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
ALLTID FRI FRAKT!

Butik

SPORT HIJAB - nude SPORT HIJAB - nude

SPORT HIJAB - nude

229.00 SEK
Sintra Scarf- Silke Sintra Scarf- Silke

Sintra Scarf- Silke

299.00 SEK
Sintra  Scarf- Silke Sintra  Scarf- Silke

Sintra Scarf- Silke

299.00 SEK

Bluskrage

129.00 SEK
SPORT HIJAB - navy SPORT HIJAB - navy

SPORT HIJAB - navy

229.00 SEK
SPORT HIJAB - svart SPORT HIJAB - svart

SPORT HIJAB - svart

229.00 SEK

Shoppa hijab och sjal av högsta kvalité online hos Violetz.se

Letar du efter din favorit hijab? Då har du kommit rätt! Hos Violetz.se hittar du ett stort utbud av hijabs och sjalar i olika storlekar, material och för alla tillfällen. Vi är specialiserade i utformandet av bekväma och funktionella hijabs för vardagen, festen eller ett pass på gymmet. 

Vi har utformat bästa tillbehören för att du smidigt och enkelt ska kunna bära din hijab eller sjal tryggt, därför erbjuder vi ett högklassiskt sortiment av allergivänliga och sjalvänliga munskydd i 100% silke. Du finner även de perfekta tillbehör som undersjalar, clips, magneter och nålar i olika färger och modeller så att det passar din hijab på bästa sätt


Sortiment: hijabs, sjalar, tillbehör  och sjalvänliga munskydd

Vi har noga valt ut material, passform och färger som passar alla årstider. Vi har mätt, klippt och sytt för att fånga ditt behov. Vi erbjuder högsta kvalité av hijab och sjalar i Premium, Lux Crepe Chiffong, klassisk Chiffong, Jersey, Bomull, Viskos, Silke med mera. Vi har ett utbud av sporthijab, instant hijab och hijab med integrerad undersjal. Hos oss hittar du från klassisk hijab till No Pin hijab som innebär hijab och sjalar som sitter tryggt utan en enda nål. Vi har även ett utbud av 2in1 hijabs som innebär silkeslen och luxuös hijab med en matt baksida som gör att din hijab sitter tryggt på plats utan att halka av. 

Violetz.se är specialiserade i utformandet av bekväma och funktionella hijabs och sjalar. I utformandet av våra produkter är hållbarhet och funktionalitet ledande. Din hijab ska hålla länge i fint skick, vara slitstark och passa din karriär, vardag eller ett pass på gymmet. 


Snabb leverans på alla våra hijab, sjalar, sjalvänliga munskydd och tillbehör 

Vi har avtal och nära samarbete med Postnord och din order hanteras alltid så effektivt och snabbt som möjligt. Vi har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi erbjuder självklart 14-dagars öppet köp och alltid fri frakt