Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
ALLTID FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 200 SEK

Kollektion LUX Hijabs


Till dig från oss - By Systrarna Violetz

Sintra  Scarf- Silke Sintra  Scarf- Silke

Sintra Scarf- Silke

299.00 SEK
Sintra Scarf- Silke Sintra Scarf- Silke

Sintra Scarf- Silke

299.00 SEK

LUX HIJABS

I denna kollektion får du en lyxig No Pins hijab med resårband som hamnar under hakan. Du får även silkeslena sjalar med matt baksida som gör att din glansiga och silkeslena hijab sitter på plats utan problem! Syftet med denna kollektion är att du ska kunna bära en lyxigare hijab som även är bekväm.  Vi har valt att erbjuda sjalarna kompletta och har därför på en del produkter  matchat till undersjalar som ingår. 

Likt våra tidigare kollektioner är hållbarhet och funktionalitet ledande för utformning av denna kollektion. Din hijab ska hålla länge i fint skick, vara slitstark och passa dig, oavsett vem du är eller hur du vill bära den. 

Kollektionen LUX Hijabs består av tre olika sjalar i tyger av högsta kvalité. Vi har noga valt ut material, passform och färger som passar alla årstider. Vi har arbetat med att utforma tyger i Premium - bomull och chiffong och även gjort en blandning med silke och viskos. Vi har valt att mixa färger, blanda nyanser och skapa mönster  för att fånga ditt behov.  

Kollektion Lux är till dig, från oss! - By Violetz