Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
ALLTID FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 200 SEK

NYHETERTill dig från oss - By Systrarna Violetz

Hijab Swana - badsjal Hijab Swana - badsjal
HIJAB MED KNYTBAND - Plum HIJAB MED KNYTBAND - Plum
HIJAB MED KNYTBAND - Grå HIJAB MED KNYTBAND - Grå
HIJAB MED KNYTBAND - Svart HIJAB MED KNYTBAND - Svart
HIJAB MED KNYTBAND - Blush HIJAB MED KNYTBAND - Blush
HIJAB MED KNYTBAND - Kakao HIJAB MED KNYTBAND - Kakao
Ninja hijab -4-pack Ninja hijab -4-pack

Ninja hijab -4-pack

399.00 SEK
Platina-KIT / Undersjal silke / 6 st Platina-KIT / Undersjal silke / 6 st

Platina-KIT / Undersjal silke / 6 st

1,350.00 SEK 999.00 SEK
SPORT HIJAB - nude SPORT HIJAB - nude

SPORT HIJAB - nude

229.00 SEK
SPORT HIJAB - svart SPORT HIJAB - svart

SPORT HIJAB - svart

229.00 SEK
SPORT HIJAB - grå SPORT HIJAB - grå

SPORT HIJAB - grå

229.00 SEKLUX HIJABS

I denna kollektion får du en lyxig No Pins hijab med resårband som hamnar under hakan. Du får även silkeslena sjalar med matt baksida som gör att din glansiga och silkeslena hijab sitter på plats utan problem! Syftet med denna kollektion är att du ska kunna bära en lyxigare hijab som även är bekväm.  Vi har valt att erbjuda sjalarna kompletta och har därför på en del produkter  matchat till undersjalar som ingår. 

Likt våra tidigare kollektioner är hållbarhet och funktionalitet ledande för utformning av denna kollektion. Din hijab ska hålla länge i fint skick, vara slitstark och passa dig, oavsett vem du är eller hur du vill bära den. 

Kollektionen LUX Hijabs består av tre olika sjalar i tyger av högsta kvalité. Vi har noga valt ut material, passform och färger som passar alla årstider. Vi har arbetat med att utforma tyger i Premium - bomull och chiffong och även gjort en blandning med silke och viskos. Vi har valt att mixa färger, blanda nyanser och skapa mönster  för att fånga ditt behov.  

Kollektion Lux är till dig, från oss! - By Violetz 

 

NO PINS HIJAB COLLECTION

I denna kollektion får du snygga och bekväma sjalar som sitter på plats hela dagen. Syftet är att du ska kunna bär din hijab utan att behöva krångla med nålar för att få den på plats. Du ska inte heller behöva använda nålar och andra tillbehör som förstör och sliter ut din hijab. 

Hållbarhet och funktionalitet har varit ledande för utformning av denna kollektion. Din hijab ska hålla länge i fint skick, vara slitstark och passa din karriär, vardag eller ett pass på gymmet. 

No Pins Hijab kollektionen består av fyra olika sjalar i tyger av högsta kvalité. Vi har noga valt ut material, passform och färger som passar alla årstider. Vi har arbetat med att utforma tyger i Premium, Lux Crepe Chiffong och 100% bomull. Vi har mätt, klippt och sytt för att fånga ditt behov.

No Pins Hijab Collection: Wear it with beauty and sustainability - By VIOLETZ