Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
ALLTID FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 200 SEK

Om Violetz


Shoppa produkter av högsta kvalité online hos Violetz.se

Letar du efter din favorit hijab? Då har du kommit rätt! Hos Violetz.se hittar du ett stort utbud av sjalar i olika storlekar, material och för alla tillfällen. Vi är specialiserade i utformandet av bekväma och funktionella sjalar för vardagen, festen eller ett pass på gymmet. 


Sortiment

Vi har noga valt ut material, passform och färger som passar alla årstider. Vi har mätt, klippt och sytt för att fånga ditt behov. Vi erbjuder högsta kvalité av hijab och sjalar i Premium, ekologiskt bomull, Lux Crepe Chiffong, klassisk Chiffong, Jersey, Viskos, Silke med mera. 

Vi har ett utbud av sporthijab, instant och hijab med integrerad undersjal och 2in1 och sjalvänliga munskydd

Vi erbjuder även ett sortiment av säsongens tillbehör som klassiska undersjalar, halkfria undersjalar med silikon, lösbar bluskrage, lösbara ärmar, magneter, clips och olika typer av nålar. 

Violetz.se är specialiserade i utformandet av bekväma och funktionella produkter. I utformandet av våra produkter är hållbarhet och funktionalitet ledande. Din hijab ska hålla länge i fint skick, vara slitstark och passa din karriär, vardag eller ett pass på gymmet. 


Snabb leverans på alla våra produkter

Vi har avtal och nära samarbete med Postnord och din order hanteras alltid så effektivt och snabbt som möjligt. Vi har en leveranstid på 1-4 arbetsdagar. Vi erbjuder självklart 14-dagars öppet köp på många av våra produkter och alltid fri frakt. Violetz.se är ett familjestyrt bolag som leds av systrar. Tack för att du vill följa vår resa!